Jaké vůně jsou nejvíc sexy?

Srp 31, 2011 | Zajímavosti

Jeho pohled vám prozrazuje, že po vás touží. Ladnými pohyby naznačujete svou náklonnost a snažíte se, co nejpřirozeněji zapůsobit. Jakmile se zbavíte počáteční ostýchavosti, přichází na řadu dotek. Něžný a mnohdy velice erotický způsob, jak dát svému protějšku najevo své city. Ve stínu těchto příjemných faktorů se špetkou flirtu se zcela bezdůvodně schovává čich.

Na tento zázrak při svádění zapomínáme a to je škoda, jelikož existuje celá řada vůní, které dokážou úplné divy.

Zaútočte na něj

Pokud se chystáte na svou první schůzku, tak málokterá z vás se zapomene patřičně navonět. Zde je však kámen úrazu. Pokud se chcete stát opravdu neodolatelnou, musíte vsadit na osvědčené tóny, které muže dohánějí k šílenství a že takové vůně opravdu existují. Už za dávných časů se čichový smysl využíval k vnímání afrodiziakového opojení. Stejnou zbraní můžete zaútočit i dnes, zaměřte se na speciální přísady a máte na půl vyhráno.

Mandarinková ouška

Doporučuje se vůně čokolády, karamelu nebo vanilky. Největším kalibrem na mužské pokolení je citron. Doslova se utlučou, aby mohli alespoň na chvíli setrvat ve vaší společnosti. Obdobně působí i mandarinka, ovšem podle odborníků se to s ní nedoporučuje přehánět. Postačí pár kapiček za uši a výsledek se dostaví. Tento tip dámského útoku se označuje jako mandarinková ouška a jedná se o nejnebezpečnější variantu svádění čichových dráždidel.

Pokud svou pozornost přeneseme do světa květin, tak v této kategorii je absolutní vítězkou růže a v těsné blízkosti za ní orchidej. Zde platí stejné pravidlo. Všeho moc škodí. Jakmile to s aplikací přeženete, vysloužíte si zcela opačný výsledek.

Mezi další oblíbené vůně patří – med, santalové dřevo, jasmín, skořice, rozmarýn, cedr nebo bílá ambra.

Ty správná místečka

Pro zajištění správného účinku musíme znát místečka kam vůni nastříkat. Vhodné jsou části, kde je pod pokožkou velké množství krevních vlásečnic. Tato místa jsou nejteplejší, čímž se vůně krásně rozvine. Vhodný je loketní důlek, podkolení, zápěstí nebo dekolt. Naneste pár kapiček a mužský nosánek je váš.