Předstírá váš muž orgasmus?

Zář 21, 2011 | Zajímavosti

Je známo, že si my ženy tu a tam trochu pomůžeme a svůj sexuální prožitek v podobě orgasmu trochu přihrajeme.  Neznamená to, že trpíme nějakou závažnější zdravotní poruchou, nýbrž se snažíme potěšit svého partnera a ocenit jeho marnou snahu.

Ženský organismus je nastaven zcela jinak, než ten mužský. Pánové z valné většiny nemají problém dosáhnout orgasmu během pěti minut od počátku sexuálního aktu. Ženy na tento slastný moment musí počkat o něco déle. Vše se odráží od kvality partnera. Pokud ví kam sáhnout, tak se doba příchodu rapidně zkracuje. Bohužel v tomto ohledu si příroda nevybírá a existuje mnoho žen, které orgasmus nikdy nezažily, avšak svítá na lepší zítřky. Vědci vycházejí na povrch s úžasným preparátem, který se do několika let objeví na našem trhu. Tato podpůrná látka ženám zaručí, že si svůj orgasmus prožijí kdykoliv a kdekoliv budou chtít

Muži si v posteli přejí ženu, jež ví, co od sexu očekávat. Ženu, které nedělá problém vyvrcholit. Zmítání se v křeči, zakloněná hlava a zaryté nehty do zad. To je sen nejednoho muže, a pokud se ani po pár letech nedostaví, cítí se neschopně, a tím se připravuje pole pro dokonale zahraný orgasmus.

Proč předstírají muži?

Traduje se, že předstírání orgasmu je ryze dámskou záležitostí. Opak je pravdou i muži mají své dny, kdy je trápí erekce. Jakmile cítí, že jim začíná úd měknout a tím hrozí přerušení pohlavního styku, raději se párkrát protnou v zádech a s křečovitým výrazem ve tváři orgasmus sehrají. Pokud by muž toto předstírání aplikoval v každém pohlavním styku, tak může jít i o vážnější zdravotní problémy, ale v mnohých případech jde pouze o psychické komplikace. Takže milé dámy hlídejte si své samečky a nenechte se oklamat, i muži předstírají. V případě odhalení z toho nedělejte drama a zachovejte chladnou hlavu. Určitě nepoukazujte na jeho neschopnost, nebo že ho už nevzrušujete. Takovým přístupem si vykoledujete odmítavé chování.