Zapomeňte na tabu, vyzkoušejte tantra masáž

Led 16, 2012 | Krása, Zajímavosti

Lidské tělo si pamatuje každý hřích, který jste mu v průběhu života dopřáli. Zvlášť my ženy máme tendence si hluboko zapisovat každé příkoří a stres a osobně si brát i tu nejnevinnější poznámku. Důsledkem pak bývají nezřídka zdravotní potíže začínající bolestí zad, ztuhlou šíjí a končící u psychiatra. Chcete se lékařům vyhnout? Vyzkoušejte léčivou tantra masáž.

Možná vám už při vyslovení slovíčka "tantra" zčervenají tváře. Vždyť tenhle pojem je odjakživa spojovaný se sexem a intimními hrátkami… Ano, jste na správné cestě. Léčivá Tantra masáž v sobě kombinuje pomoc psychoanalytika a zručného maséra. Po úvodním dlouhém povídání si masér a psycholog v jedné osobě udělá obrázek o tom, co přesně vás trápí a zaměří se na ty tělesné partie, které pomohou váš problém odstranit. Jedná se o alternativní léčitelský postup, s jehož pomocí byste měla získat zpět pošramocené sebevědomí vedoucí ke spokojenému životu.

Už po úvodním rozhovoru ucítíte, jak se uvolňujete a následné jemné doteky a hlazení masérem vyrovnají energii ve vašem těle, takže se po této proceduře budete cítit jako znovuzrozená. Stejně tak je pro vás tento druh masáže vhodný ve chvíli, kdy se stydíte za své tělo. Dotyky maséra na intimních partiích bez jakéhokoliv sexuálního kontextu vás naučí radovat se ze svého těla a obdivovat ho.

Odborníci doporučují absolvovat pro nápravu vnitřních energetických toků alespoň pět léčivých tantra masáží, ale určitě doporučujeme vyzkoušet nejprve jedno sezení, než si koupíte celou permanentku. Jako každý alternativní léčitelský postup nemusí ani Léčivá Tantra masáž sednout každému.