SOUTĚŽ o tři dárková balení ponožek ze ZOOT.cz

Dub 1, 2014 | Soutěže

Protože dárků není nikdy dost, přinášíme vám soutěž o dárková balení dámských ponožek (v univerzální velikosti), které věnoval e-shop ZOOT.cz. Můžete s nimi udělat radost sobě nebo někomu dalšímu. Tři z vás vyhrají ozdobnou krabičku se třemi páry ponožek Gionni, která by vás vyšla na 299 Kč.
 

 
Gionni je irská značka kabelek, peněženek, šperků a drobného oblečení, která čerpá inspiraci z celého světa. Pod značkou se ukrývají praktické tašky s jednoduchým designem, stejně jako zdobná psaníčka na večer. Tuto značku ocení milovnice trendů v každém věku.
 
ZOOT.cz je e-shop s módou a home designem, který má v nabídce více než 250 značek. A všechno, co na něm najdete, je skladem. V praxi to tedy znamená, že objednávka k vám dorazí do druhého dne.
 
Svým zákazníkům nabízí ZOOT.cz možnost objednat si zboží na některé z výdejních míst. Tam si můžete vše vyzkoušet a koupit jen to, co vám opravdu padne. Výdejny najdete aktuálně v Praze, v Brně, v Českých Budějovicích a v Plzni, ale již se pro vás chystají další.
 
Jak můžete vyhrát? Mrkněte na stránku http://www.zoot.cz/vsechny-kolekce a napište nám do pátku 11. 4. 2014 do 20,00 hodin na adresu: info@magazinzena.cz, která kolekce se vám líbí nejvíc a proč. Tři nejzajímavější odpovědi odměníme výhrou.
 
Pravidla soutěže najdete zde.