Soutěž s PUMOU

Úno 11, 2016 | Soutěže, Životní styl

PUMA přináší sportovní kolekci pro sezónu jaro/léto 2016 a s ní i nové běžecké a tréninkové produkty, které jsou našlapané funkčními materiály, inovativními technologiemi a dalšími vychytávkami. Nová kolekce je navíc skvěle barevně sladěná.

Dámské triko PUMA FASTER THAN YOU TEE je vyrobeno z lehkého funkčního materiálu, který odvádí vlhkost od těla. Ploché švy minimalizují dření a anatomicky umístěné síťové panely zlepšují cirkulaci vzduchu stejně jako ventilační otvory na zádech. Svrchní úprava materiálu CleanSport NXT Finish zvyšuje odolnost proti nežádoucí vůni.

Dámské šortky PUMA BLAST 2 in 1 disponují technologií PUMA ACTV, která podporuje činnost svalů. Strategicky umístěné stimulační pásy na vnitřní straně kompresních šortek vytvářejí mikro-masáže pokožky. Svrchní šortky z lehkého materiálu jsou prodyšné a odvádí od pokožky přebytečnou vlhkost. Na zadní straně šortek je malá kapsa na zip.

Ultra lehká běžecká bunda PUMA GRAPHIC WOVEN JACKET je vyrobena z jemného prodyšného materiálu se speciální úpravou, díky čemuž se nepřilepí k tělu. V dolní části zad je umístěna malá kapsa pro uložení nezbytností. Do této kapsy lze zároveň celou bundu složit. Černobílá bunda s originální proužkovanou grafikou skvěle doplní jakýkoliv běžecký outfit. K bundě a vůbec celé kolekci se perfektně hodí legíny PUMA GRAPHIC TIGHT vyrobené z funkčního materiálu, který pomáhá udržovat optimální tělesnou teplotu. Díky anatomicky tvarovaným kolenům a příměsi elastanu legíny skvěle přilnou k tělu, ploché švy minimalizují dření.

Pokud si kromě běhání také rády zajdete do fitka nebo dáváte přednost jakékoliv jiné tréninkové aktivitě, zamilujete si sportovní boty PUMA PULSE XT. Díky technologii EverTrain Footbed jsou boty odolné a vysoce pružné, takže se bezproblémově přizpůsobí změnám pohybu. Svrchní materiál je prodyšný a bezešvé provedení spolu s lehce polstrovanou vnitřní stélkou poskytují maximální pohodlí.

S touto kolekcí přináší PUMA také několik typů sportovních podprsenek. Kvalitní sportovní podprsenka PUMA PWRSHAPE Cardio je ideální pro intenzivní trénink či vytrvalostní běh. Vysoce funkční materiál odvádí pot od pokožky a zaručuje potřebnou regulaci tělesné teploty. Podprsenka má na zádech nastavitelné zapínání pro snadné oblékání a pevné ramenní popruhy pro minimalizování a stabilizaci nárazů. Podprsenka PUMA PWRSHAPE Forever má pružný spodní pás a hodí se na jakýkoliv trénink. Podprsenka PUMA YOGINI LIVE je navržena pro studiové cvičení včetně jógy, pilates či tance. Podprsenka s efektně řešenými pružnými ramínky umožňuje absolutní svobodu pohybu. Podprsenka má také odnímatelné pěnové vycpávky pro udržení tvaru poprsí a elastický spodní pás pro větší pohodlí.

Tílko PUMA MESH IT UP LAYER je vyrobeno z materiálu, který odvádí pot od pokožky a zaručuje vynikající regulaci teploty. Jemně děrovaný vzor zvyšuje prodyšnost a dodává tílku originální vzhled. Tělo je tak během cvičení v chladu a suchu. Volnější střih zaručuje pohodlí a umožňuje maximální volnost pohybu. Sportovní legíny PUMA PWRSHAPE TIGHT kopírují pohyb těla a díky elastickým vláknům a kompresním pruhům se mu skvěle přizpůsobí. Legíny v originálním a zároveň decentním provedení se hodí k jakýmkoliv barvám. Dámská sportovní bunda PUMA PWRSHAPE JACKET má otvory na palce a prodloužený střih na zádech. Díky přídavku kompresní lycry bunda perfektně padne a umožní plný rozsah pohybu. Funkční materiál a kapsy pro uložení drobností jsou praktickou nutností při jakékoliv sportovní aktivitě.

Vyhrajte tréninkovou tašku

Veškerá výbava na trénink se pohodlně vejde do sportovní tašky PUMA FIT AT SPORT BAG. Taška má popruhy na nošení v ruce i ramenní popruh. Díky oddělenému prostoru na boty je velmi praktická. Barvy a design navíc perfektně ladí s novou kolekcí. Chcete ji?

Mrkněte na naši facebookovou stránku, staňte se jejím fanouškem a do soukromé zprávy nám do neděle 14. 2. 2016 do půlnoci napište, jak se na trénink nejradši oblékáte vy. Taškou PUMA FIT AT SPORT BAG odměníme nejoriginálnější odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde.