Soutěž o gel a krém na intimní hygienu

Bře 16, 2016 | Soutěže, Životní styl

Pálení, svědění, začervenání, podráždění. Všichni jsme to zažili. A nemusí jít pouze o důsledek zánětů intimních partií u žen. Stačí se zpotit a zchladnout a zapařenina je na světě. Používání vhodných přípravků Medic Progress je jedním z řešení, které může předcházet problémům a dopomoci i k lepšímu pocitu.

Správná hygiena intimních partií spolu s používáním přípravků ProIntim mycí gel a ProIntim krém pro intimní partie napomáhají ke zvýšení odolnosti intimních partií proti zánětům a kvasinkovým infekcím a obnovují přirozenou pH rovnováhu. Oba produkty obsahují klinicky testovanou a speciálně vyvinutou látku BioEcolii®, která nejenže vhodně hydratuje intimní partie, zvláčňuje a zanechává sametově jemnou pokožku, ale jako pre-biotikum zároveň napomáhá obnově přirozené mikroflóry kůže nejen v intimních partiích. Napomáhá omezovat nežádoucí mikroby a odstraňuje nepříjemné pocity, ale i pachy při každodenních aktivitách, sportu a při pocení.

ProIntim mycí gel

Představuje jemný a pečující pěnivý gel pro mytí intimních partií s příjemnou svěží a dermálně šetrnou vůní. Obsahuje účinnou látku BioEcolii, která napomáhá udržení vaginální mikroflóry a optimálního pH intimních partií. Spolu s ostatními složkami zajišťuje antimikrobiální účinek. Nezpůsobuje následné podráždění a omezuje svědění, podporuje také prevenci recidiv zánětů a kvasinkových infekcí v intimních partiích. Přípravek je vhodný nejen jako prevence gynekologických problémů, ale také při delších cestách mimo domov, v tělocvičnách, bazénech, soláriích nebo během menstruace.

Velikost: 200 ml, cena: 149 Kč

ProIntim krém pro intimní partie

Jedná se o krém určený jak pro muže, tak pro ženy pro regenerační péči a zklidnění pokožky nejen intimních partií. Obsahuje BioEcolii, která napomáhá udržení přirozené mikroflóry a zklidnění pokožky po podráždění, mimo to i kyselinu mléčnou a rychle se vstřebávající oleje, například makadamský olej, a jemnou šetrnou vůni. Všechny složky dohromady zajišťují antimikrobiální účinek. Účinné látky napomáhají ke zvýšení odolnosti pokožky intimních partií. Přípravek je vhodný k použití po holení, depilaci, koupání, při pocení nebo při jiném podráždění.

Velikost: 50 ml, cena: 139 Kč


Vyhrajte gel a krém pro intimní partie

Chtěli byste oba pomocníky pro péči o intimní partie vyzkoušet? Mrkněte na naši facebookovou stránku, staňte se jejím fanouškem a do soukromé zprávy nám do neděle 20. 3. 2016 do půlnoci napište, co si myslíte, že přispívá k nepohodě intimních partií. Odměníme 3 nejoriginálnější odpovědi.

Pravidla soutěže najdete zde.