Vlasové trendy 2016: vyzkoušejte vlny i fialovou barvu

Zář 8, 2016 | Krása, Životní styl

Ať už se chystáte na festival, k vodě, nebo na party, nepřehlédnutelná můžete být všude a to díky vhodně zvolenému účesu. Přinášíme vám několik tipů na účesy, které jsou hitem letošní sezóny.

Vlny

Vlny jsou in i letos, a to především ty veliké. Pokud máte přirozeně vlnité vlasy, máte vyhráno, stačí pouze podpořit jejich objem například pěnovým tužidlem. Jestliže vlny nemáte, nezoufejte! Navlňte si je za pomocí papilot, které seženete za pár korun v každé drogerii. Na rozdíl od kulmování vlasy zbytečně nezatěžujete.

Hrajte všemi barvami

Pokud máte ráda trošku odvážnější styl, zkuste si vlasy obarvit třeba na světle fialovou nebo zelenkavou. Uvidíte, že o pozornost mít nouzi rozhodně nebudete.

Copy s květinovými čelenkami

Dalším hitem jsou také copánky. Vyzkoušet můžete francouzský, rybí, klasický cop nebo francouzský cop z ofiny, v tomto případě se fantazii meze nekladou. Pokud chcete vytvořit romantický vzhled, dozdobte účes čelenkou s umělohmotnými kvítky.

Vysoké culíky

Vysoké culíky asi nikdy nevyjdou z módy. Nosit je můžete ke všemu, dobře vypadají ke sportovnímu, ale i společenskému outfitu. Pokud chcete obyčejný culík trochu ozvláštnit, dolaďte jej výraznou gumičkou nebo šátkem, který můžete kolem gumičky omotat, případně jej lze použít také jako čelenku.

Drdoly

I toto léto zůstávají populární drdoly. A není divu, během teplých letních dnů se jedná o účes, který nejvíce ocení ženy s dlouhými vlasy – jedná se o jednoduchý a praktický účes, který zvládne každá. Stačí si zaplést cop, který následně spletete do šnekovitého drdolu a zajistíte obyčejnými pinetkami. Letošní novinkou je pak drdol z falešného culíku.