Laserová liposukce vás zbaví tuku na počkání!

Dub 19, 2017 | Krása, Životní styl

Vaše trápení s mohutnými stehny a povolenou kůží  může radikálně ukončit liposukce – plastická operace založená na odsátí tuku z problémových partií těla s okamžitě viditelnými výsledky.

Avšak pozor, ne každá liposukce je v tomto případě ta pravá. Lékař vždy odsává tuk tenkou kanylou vedenou do ošetřované oblasti drobnými řezy, ale liposukce se rozlišují podle způsobu oddělení tuku od okolních tkání:

  • Mechanická liposukce – využívá kovovou kanylu, která odděluje tuk od okolní tkáně a poté ho odsává. Tuk se vlastně trhá nástrojem podobným struhadlu.
  • Mechanicko – vibrační liposukce – funguje na podobném principu, ale s vibrující kanylou, což usnadňuje práci lékaři při oddělení tuku v podkoží.
  • Ultrazvuková liposukce – tukovou tkáň cíleně rozruší ultrazvuk.
  • Laserová liposukce – je maximálně šetrná, protože tuk rozpustí laserové záření, které působí výhradně na tukovou tkáň a nijak nezasahuje okolí. Laser navíc kromě rozpuštění a odsátí tuku umí zpevnit kůži v ošetřované oblasti. Laserová liposukce kombinuje hubnutí a lifting kůže v jediném ošetření.

Chcete-li zhubnout v oblasti stehen a zadečku, a tyto partie zároveň zpevnit, je pro vás ideální právě laserová liposukce. Tuku vás zbaví na počkání, a navíc je bezbolestná – při zákroku v lokální anestezii vnímáte nejvýše teplo plynoucí z laserového záření. Díky tomu, že nejsou poškozeny okolní tkáně, je rychlá i rekonvalescence. Speciální samovstřebatelné stehy zajistí jemné a hladké jizvičky v průměru 1,5 mm. Ty časem vyblednou a nejsou téměř viditelné.  Také otoky a modřiny bývají výrazně menší než u jiných typů liposukce.

Můžete podstoupit i liposukci více oblastí najednou – populární je například kombinace stehna + bříško + zadeček. V tomto případě je už však vhodná celková anestezie. Po laserové liposukci počítejte s nošením kompresního prádla, obvykle po dobu jednoho měsíce. Stejně tak dlouho se vyhněte sportování a větší fyzické námaze.

Je zapotřebí se zmínit, že žádná liposukce není primárně určená na odstranění celulitidy. I když se odsaje 3 -7 litrů tuku, celulitida se po liposukci zlepší jen mírně. Na léčbu celulitidy se využívá stroj Proshockice, který dává při léčbě edematózní i fibrózní dobré výsledky, které byly prokázané v klinických studiích.

Obraťte se na certifikovanou kliniku

Laserovou liposukci SlimLipo můžete podstoupit na pražské klinice plastické chirurgie a estetické stomatologie Brandeis Clinic. Na konzultaci se objednejte osobně na adrese Králodvorská 13, Praha 1 (vchod na kliniku hned za OD Kotva), telefonicky na čísle +420 226 291 640 nebo přes e-mail info@brandeisclinic.cz.

Připraveno ve spolupráci s:

Brandeis Clinic

Medaprex.cz