Vezměte svého muže na fotbal. Kam?

Dub 19, 2017 | Peníze, Životní styl

Je váš partner skutečným milovníkem sportu – konkrétně fotbalu? Pokud ano, splňte mu jeho sen a vezměte ho na fotbal. A kam? Možností je více než dost. Jedním z našich tipů jsou třeba velmi oblíbené vstupenky na zápas Bayern Mnichov. Samotný Mnichov je z naší země celkem dobře dostupný a tak máte na výběr i řadu dopravních prostředků, které zvolíte. Může to být:

  • Vlastní auto
  • Vlak nebo autobus
  • Letadlo

Možností je mnoho a ať už zvolíte jakoukoliv, vždy bude Allianz Arena, která je domovem tohoto týmu, velmi dobře dostupná. A co vám nabídne? Možnost užít si fotbal stejně jako dalších 70 000 fanoušků.

Navštivte i další evropská města

Lákadlem ale může být i cesta do jakéhokoliv jiného evropského města. Pokud vás nějaké lákalo, ale partnerovi se příliš nechtělo, nyní máte řešení. Naplánujte unikátní zájezd na Ligu mistrů. Nejenom, že váš muž si užije nejlepšího evropského fotbalu, ale i vy budete spokojena. Na vlastní oči budete moci vidět některé z nádherných měst. Zde máte možnost poznávat památky, ochutnat místní pokrmy, nebo třeba nakupovat. Možností, jak zde trávit svůj volný čas, a to hned po několik dní, je opravdu více než dost.

Vezměte ho na jeho oblíbený tým

Náš třetí tip se týká situace, kdy nebudete cestovat nikam po zahraničí, ale koupíte vstupenky na oblíbený tuzemský tým, kterému váš muž fandí. I toto může být možnost, jak si spolu užijete několik dní někde jinde. Zvláště, pokud fandí některému z ligových týmů, které sídlí v Praze. To máte jedinečnou možnost poznat krásy našeho hlavního města. A pokud si chcete výlet ještě více zatraktivnit, zkuste si na dané utkání i vsadit. Tipy na sázení bez rizika mohou být dobrou možností, jak správně určit vítěze. Díky tomu může být zápas nejenom atraktivnější, ale vy můžete i něco vyhrát. Kolik to bude, záleží na kurzu a na tom, kolik si vsadíte.