Letní novinka od Albi: půjčovna her

Čvc 24, 2017 | Soutěže, Životní styl

V redakci patříme mezi milovníky hraní společenských her. A tak moc dobře víme, že kdybychom měli koupit každou hru, která nám padne do oka, jedli bychom kořínky. 

Proto nás doslova nadchla novinka, se kterou přichází český výrobce společenských her a dárků, společnost Albi. Nabídka platí logicky pouze pro členy Albi klubu a funguje jednoduše. Prostě přijdete na prodejnu a z aktuálního seznamu si vyberete hru, kterou si chcete půjčit. Zadarmo, na základě vratné kauce 200 Kč a na 14 dní. Detaily letní akce najdete na blogu Albi.


Soutěž o 3 hry Česká hudba

Abychom vám druhou půlku prázdnin zpříjemnili, připravili jsme pro vás ve spolupráci s Albi soutěž o 3 hry Česká hudba. Jedná se o zábavnou hru, kterou ocení nejen fanoušci naší hudby. V této vědomostní hře najdete 1 800 otázek, které jsou rozděleny do 6 okruhů: populární hudba, filmová hudba, tradiční hudba, folk a country, různé a dozpívej. Oboustranný herní plán umožňuje hrát i párty verzi této hry, ve které budete plnit i zábavné úkoly formou broukání písniček, pantomimy nebo kreslení. Ten nejúspěšnější hráč získá na konci Českého slavíka.
 
Chcete jednu ze tří her vlastnit? Napište nám na mail redakce@magazinzena.cz do neděle 30. 7. 2017 do půlnoci, kolik her je aktuálně v nabídce Albi půjčovny her. Tři nejrychlejší správné odpovědi odměníme avizovanou hrou.