Módní trendy podzimu 2017

Zář 7, 2017 | Krása, Životní styl

Konečně je zase zpátky! Období, kdy můžeme ze šatních skříní vytáhnout huňaté svetry, zahřát se u výborné kávy, nebo zeleného čaje. Příroda se zbarví do všech barev a my s ní chceme být naprosto v souladu – podzim. Přinášíme vám nejnovější módní trendy, bez kterých se letošní podzim neobejdete!

Hořčicově žlutá

Tento odstín žluté se pro letošní podzim stává MUST HAVE trendem. Přesto, že je to typická podzimní barva, až v posledních letech získala hořčicově žlutá více pozornosti a prostoru zazářit. Letos na podzim tomu nebude jinak. Tuto barvu budete zkrátka potkávat na každém rohu.

Je originální, elegantní, nadčasová, ale i trochu záludná. Vzhledem k zajímavému odstínu této barvy musíme brát v potaz odstín naší pleti. Tato trendy barva bude velmi slušet ženám s tmavší nebo olivovou tváří. Vyhýbat se jí nemusí ani bledulky, jen musí pečlivě vybírat, jaký kousek v této barvě zvolit. Abyste nebyla bledá jako Sněhurka, vsaďte na kousek v této originální barvě, který nebude blízko vašeho obličeje. Sáhněte například po stylových botách, kabelce, nebo kalhotách.

Maxi svetr

Tento trend se opakuje každý rok, zvláštní ale je, že pokaždé v jiné kombinaci. Letošní podzim si žádá maxi svetr v neutrálních tónech připomínající roční období. Co k němu? Bezesporu upnuté trendy džíny a kecky. Milujeme kombinaci elegantních kousků se sportovními prvky, co vy? Spolu v kabelkou s hořčičně žluté si užijete podzim plnými doušky.

Chce to pořádný klobouk

Módní trendy jsou specifické v tom, že často navazují na jiné trendy, které jsou pro určité období jeho parťáky. K výše uvedeným chybí ještě třešnička na dortu, že? Něco, co vyšperkuje outfit a vy si díky tomu přijdete jako modelka na mole. Chce to jednoduše pořádný klóbrc. Ať už zvolíte šaty, sukni, nebo džíny s maxi svetrem a kecky, klobouk v podzimním stylu doladí vše potřebné.

Podzim má své kouzlo, že? Nechte se jím očarovat, stejně jako my.