Zkuste nový trend v podobě svatební skleněné dekorace

Říj 23, 2017 | Rodina, Životní styl

Atmosféra jakéhokoliv okamžiku se skrývá zejména v detailech. To si uvědomuje i společnost GLASSOR, která se specializuje na skleněné ozdoby a dekorace. Jejich skleněné průsvitné ozdoby jemně zdobené bílou, stříbrnou, zlatou nebo třeba starorůžovou barvou, jsou na svatbu jako stvořené. Pokud hledáte na svou svatbu něco netradičního, jste tady správně.

Nová svatební kolekce

V dnešní době je trendy svatba, která co nejvíce přiblíží osobitý styl novomanželů svým hostům. Do letošní svatební kolekce patří ozdoby z klasického čirého skla, které mají průhlednou i malovanou variantu. Další možností jsou fantastické dekorace v barvě slonové kosti s bílým a jemně barevným zdobením. Každou z ozdob můžete díky očku na baňce snadno zavěsit třeba na stuhy v bílé barvě nebo v odstínu slonové kosti a vytvořit velmi nadčasový a krásný prostorový efekt.

Výzdoba svatební tabule

Výzdoba svatební tabule se považuje za nejpodstatnější a je na ni upírána velká pozornost. Nemusí však zahrnovat pouze květinovou výzdobu. Se svatebními skleněnými dekoracemi budete velice originální. Vysoce efektivní jsou skleněné stojánky se jmenovkami se stejným dekorem. Kombinovat se dají tvary klasické koule, ale také srdce, raketky a ptáčci s peříčky, které lze připnout třeba na ubrousky. Romantickou a intimní atmosféru podpoříte správným osvětlením.

Svatební světlo na cestu

Ke slavnostním chvílím patří světlo svíček a svatební obřad není výjimkou. Krásné a hřejivé světlo svíčky vykouzlí úchvatnou a gradující atmosféru. Svíčky lze na stoly umístit tradičně do skleněných stojánků, ale foukané a zdobené svícny GLASSOR lze i velmi efektně zavěsit do prostoru. Svatební kolekce obsahují kulaté skleněné ozdoby s malým bočním otvorem, kam se umístí čajová svíčka. Pár zavěšených ozdob nad stoly při slavnostní hostině i během večerní zábavy vytvoří naprosto nezapomenutelný zážitek z celého svatebního dne.

Česká společnost GLASSOR

Nová kolekce české firmy GLASSOR představuje zcela nový svatební trend v podobě ručně vyráběných skleněných ozdob, které nabízejí velké množství celoročního využití. Česká společnost GLASSOR udává trendy nejen během vánočních svátků, ale vytváří ručně vyráběné luxusní kolekce skleněných ozdob použitelných během celého roku.