Žhavé valentýnské dárky

Úno 9, 2018 | Životní styl

Slavíte Valentýna nebo radši 1. máj? Ať tak nebo tak, zjistěte si, jak je na tom vaše drahá polovička. Lepší je ji překvapit dárkem než si zbytečně zkazit jeden večer v roce.

Abyste se letos mohli do valentýnského dění zapojit bezbolestně, připravili jsme pro vás seznam žhavých dárků pro zamilované. Vyberete si z našich tipů?

Vůně, sázka na jistotu

Kdo si chce být jistý, že své polovičce udělá radost, sáhne po parfému. Ideální jsou novinky. U těch je totiž jistota, že je ONA nebo ON ještě nevyzkoušeli. A letos můžete sáhnout do regálu v českém Dermacolu. Právě totiž uvedl na trh duo parfémovaných vod – Sweet Orange & Honeysuckle s vůní sladkého pomeranče a zimolezu pro NI a Sea Salt & Lime s vůní moře a limetky pro NĚJ. Koupíte v prodejnách Dermacol za cenu 990 Kč.

Partnerské hrátky pro odvážné

Možná by to chtělo nějakou lechtivou tečku na závěr večera. Přesně pro tuto příležitost je desková hra, kterou má v sortimentu značka Albi. Partnerské hrátky zaženou nudu, navnadí na noční laškování a odhalí nečekané. Koupíte ji v kamenných prodejnách nebo na internetu za cenu 599 Kč.

Masáž pro uvolnění atmosféry

Říká se, že lásku nejvíc utužují dotyky a objetí. Odstartovat je můžete za pomoci relaxačního masážního oleje od značky Ziaja s kořeněnou cedrovou vůní. Krásně vás uvolní, zregeneruje pokožku a přitom nezanechá nikde ani skvrnku. Půllitrové balení pořídíte na 179 Kč.

Posezení nad kávou

Možná ještě netušíte, jestli chcete podlehnout valentýnskému vábení. Tak vyrazte ruku v ruce se svou drahou polovičkou na kafe do Costa Coffee. A když budete mít chuť, můžete u povídání mlsat jahodový cheesecake a caffé latté za super cenu 99 Kč.