Moje vysněná dovolená na Maledivách

Čvc 13, 2018 | Krása, Radíme

O dovolené na krásných Maledivách jsem toužila od chvíle, kdy jsem v časopise pro ženy četla článek s názvem „Objevte krásy tropického ráje Maledivy„. Fotky Malediv v časopise mě natolik uchvátili, že jsem si tuto destinaci zařadila do mého seznamu cestovatelských snů na první místo. Celé týdny po přečtení článku mě myšlenka podívat se na Maledivy neopustila.

Cestou do práce jsem se vždy zastavovala u vitrín cestovních kanceláří a hledala zájezdy na Maledivy. Vše bylo úžasné, krásný hotel, úžasná bílá pláž a podmořský život. Mělo to ovšem jednu velkou vadu a tou byla cena zájezdu. Pobyt na 10 dní pro jednu osobu stál od 80 tisíc. S manželem vyděláváme slušné peníze, ale dát 160 tis za jednu dovolenou se nám zdálo opravdu hodně. S představou, že si s manželem zaletíme na dovolenou na Maledivy jsem se začala pomalu loučit…

Každý pátek chodíme s kamarádkami na víno, do kina nebo se jen tak toulat po obchodních centrech. Ze setrvačnosti, ale stále s malou nadějí jsem opět ve vitrínce CK hledala cenu zájezdu na Maledivy. Našla jsem zájezd a zklamaně sklopila oči, cena na 9 nocí 90 tis. Kč. Kamarádky se hned zajímaly copak hledám tak jsem jim pověděla o svém velkém snu podívat se na Maledivy. Martina, jedna z mých nejlepších kamarádek, ze sebe ihned vyhrkla že její kolegyně z práce na Maledivách byla a že za to rozhodně neutratila takové peníze. Ihned jsem ji tedy zaúkolovala, aby mi od kolegyně zjistila více informací.

Nevydržela jsem čekat na naše další setkání a už v úterý jsem volala Martině, jestli už má info od kolegyně co na Maledivách byla. Na Martinu je spolehnutí, zjistila mi základní informace a hlavně kontakt na paní Michalakovou z cestovní agentury maledivy-levne.cz, která zajišťuje dostupné ubytování na Maledivách. Vše zní nádherně, letenky si zvládnu koupit sama, agentura mi zajistí přesun z letiště na ostrov, ubytování s plnou penzí a výlety. O nic se tedy nebudu muset starat. Ubytování, které agentura nabízí je mimo luxusní resorty, na ostrovech kde žijí místní obyvatelé. Kromě pěkného ubytování, bílých pláží a úžasného podmořského světa tak navíc poznám tamní kulturu a alkohol ráda oželím. Cena pobytu i s letenkou by se měla pohybovat kolem 35 tis za osobu a to je pro nás částka, kterou jsme ochotní za Maledivy zaplatit. Můj sen se stane skutečností!