Horoskop na rok 2012

Pro 9, 2011 | Životní styl

Co nás čeká a co nás nemine? Také jste zvědaví, jak bude vypadat přelomový rok 2012, kdy 21. 12. končí Mayský kalendář? Ano, rok 2012 je skutečně zlomový. Rok 2012 bude znamenat krok kupředu. Po celý příští rok nás čekají nejrůznější zvraty, objevy a životní zlomy, které nás posunou dál.

 

Některé však mohou být bolestné a nebudou vítány s nadšením. Jděte a neotáčejte se zpět, i když to bude bolestivé, protože pouze tak můžete nakonec sáhnout na úspěch. Rok 2012 bude rokem reforem, změn v práci, změn v životě i změn v lásce. Díky postavení Pluta máte naději dostat se k jádru věci a pochopit doposud nepochopené. Následkem tohoto poznání se ale budou dít věci. Neptun v ascendentu Ryb tomu jen pomůže. Tato situace povede k očišťování, zbavování se balvanů a hledání cesty ke svobodě.

Česká republika v roce 2012

Tak, jako jinde, i u nás budou probíhat ty nejrůznější reformy. Přijaté zákony v tomto roce ani finance nebudou příliš pozitivní. A příští rok bude přát všem kreativním lidem, tedy umělcům, vědcům, astrologům, vynálezcům a výzkumníkům. Díky tomu se tak můžeme dočkat zajímavých objevů, navždy lidstvo ovlivňujících vynálezů a dech beroucích uměleckých děl.

My a finance

Česká republika jako taková na tom po ekonomické stránce nebude zrovna nejlépe. Přesto to bude lepší než v roce 2011. Lépe na tom budou ti, kteří se snaží jít vpřed a tvrdě na sobě pracují, a pak také malé firmy a kreativní, vědecké, či technické obory. I přes zlepšení však s utrácením opatrně, protože by se vám to nemuselo vyplatit.

Láska a vztahy

Ten, kdo nemá partnera, má šanci jej v tomto roce najít. Déle zadaní mohou v příštím roce řešit svůj posun dál, svou touhu po svobodě a pocit brždění partnerem. Některé páry své přehnané očekávání a požadavky prostě neustojí a své dosavadní partnery prostě vymění za jiné.

Zdraví

Ten, kdo se o sebe stará, nemá se čeho obávat, příští rok se vyhne větším zdravotním problémům. Pozlobí jej pouze menší epizody (nachlazení) anebo jejich chronické problémy. Ti, kteří o sebe nedbají (mají nedostatek spánku, tekutin, špatnou stravu a odpočinek), se mohou obzvláště v druhé polovině roku potýkat s vážnými problémy dotýkající se jejich znamení.