Co by každá žena měla mít v kabelce

Čvn 13, 2012 | Krása, Životní styl

Ženy a kabelky jsou kapitolou samou o sobě. Bez kabelek se neobejdeme. Kabelky jsou naší pravou rukou, módním doplňkem, maskovacím zařízením, vášní, holou potřebností, a když se svět bortí, tak v ní vždycky najdeme to, co potřebujeme. Mnohdy v ní nalezneme i to, co by nikdo nečekal, například: autíčka, ubrousky na zadek, kolíčky na prádlo anebo třeba i vibrátor…

Říká se, že podle obsahu kabelky se dá poznat povaha majitelky. Jisté věci by však měla obsahovat každá kabelka. Víte, jaké?

  1. Také se vám stalo, že se vám zlomil nešikovně nehet, jenže nůžky nebyly po ruce? Velice nepříjemné, malá manikúra (alespoň jedny malé nůžky na nehty a pilník)v kabelce vás zachrání.
  2. Občas se to stane, v tu nejnevhodnější chvíli něco rupne. Obzvlášť skvělé je, když vám takhle uletí knoflík na blůzce zrovna v oblasti prsou. Díky malému šitíčku (jen jehla a nit a nějaký ten knoflík) může být nepříjemná situace zažehnána.
  3. Pokud máte dlouhé vlasy, vždy se vyplatí mít v kabelce nějakou gumičku anebo sponku. Oceníte to v nenadálé situaci, kdy padající vlasy do obličeje budou překážet.
  4. Pokud se malujete, jistě se neobejdete bez malé taštičky na dekorativní kosmetiku. Nezapomeňte také na zrcátko a hřeben.
  5. Aspirin, Paralen, Ibalgin, či jiné analgetikum, které se vám osvědčilo (i pár tablet v kabelce), dokáží leckdy spasit doslova celý svět.
  6. Bez diáře ani ránu. Samozřejmě nezapomeňte ani na tužku.
  7. Zápalky. Proč proboha zápalky, když nekouřím? Dobře, může být i zapalovač. A proč? Protože nikdy nevíte, stane se vám nehoda s textilem a vy budete potřebovat párání zatavit anebo třeba potkáte šarmantního muže, který potřebuje zapálit cigaretu…
  8. I když máte peněženku a bankovní karty, vždy byste měla mít pro jistotu i v další malé peněžence ještě cca 200 korun v drobných.
  9. Tampony, vložky a náhradní kalhotky. I když berete antikoncepci a jste uprostřed cyklu, může se stát nevídané. Není nic trapnějšího, než v neznámém prostředí shánět tyto hygienické potřeby.
  10. Balíček žvýkaček či nějaký ten bonbon zachrání váš dech po aromatičtějším jídle. Žvýkačky vám dokonce i trochu vyčistí zuby.
  11. Někdy se stane, že musíte někde dlouho čekat anebo se nedostanete na oběd nebo svačinu. Váš urputný hlad dokáže alespoň na nějakou dobu zpacifikovat müsli tyčinka, proto se vyplatí mít jednu v kabelce.

A pak se nám muži divte, že nosíme tak velké kabelky.

 

Foto: Pixmac.cz