Vůně na míru opravdu existují

Říj 22, 2012 | Krása, Zajímavosti, Životní styl

Říká se, že pro každou ženu někde existuje ideální vůně. Ty šťastné sáhnou do regálu v parfumerii a po několikátém pokusu tu svou opravdu objeví a do konce života ji neopustí. Pro většinu z nás je ale hledání dlouhou a někdy i strastiplnou cestou.

Určitě už jste někdy v životě narazila na vůni, která vám voněla a zdálo se vám, že vás skvěle doplňuje, podtrhuje vaši osobnost a navíc voní i vašemu okolí. Jenže po pár týdnech nebo měsících se vám najednou převoněla. Prostě vám začala vadit jedna ingredience, která začala dráždit nos. Máme pro vás řešení, vlastní vůni.

V České republice začala fungovat speciální Zámecká parfumerie, ve které si nejen vyberete originální a ojedinělé vůně, ale máte možnost si namíchat vlastní podle svého gusta. V nabídce jsou  jedinečné manufakturně vyráběné parfémy z přírodních surovin, jejichž tradice se píše už od roku 1926 a dnes nabírá na síle. Každá žena chce být totiž originální, a proto zapomeňte na levné napodobeniny vůní. V Zámecké parfumerii si můžete vybrat z nabídky 30 druhů parfémů pro muže a ženy rozdělených do kategorií květinové, ovocné, orientální, zelené a citrusové a každý z nich použít samostatně nebo ho namíchat v rámci alchymie vůní v tamní dílně. Malostranské prostředí s bohatou historií dodá vašemu snažení zvláštní kouzlo a vy budete doslova opojeni umem mistrů svého oboru, se kterým se nikde jinde nesetkáte.

Pokud se do vlastní alchymie pouštět nechcete, zkuste použít jen jednoduchou voňavou esenci. Třeba Marlene Dietrich milovala vůni fialek a s oblibou do ní své tělo halila. Vy si můžete vybrat z řady dalších, třeba růže, konvalinky, kapradiny, pomeranče, lípy a spousty jiných. Ani pokud nejste příznivci jednoduchých vůní, nemusíte házet flintu do žita. Zámecká parfumerie nabízí i tak zvané Eau de Cologne, tedy předem namíchané kompozice vybraných esencí, které lahodí nejen nosu, ale také oku. Ručně vyráběné, originální a neopakovatelné. Prostě ideální pro vlastní potěšení nebo jako dárek komukoliv blízkému.

Že nemáte cestu do centra hlavního města? Budete sice ochuzeni o intenzivní voňavý zážitek, ale parfémy i jejich kompozice si můžete koupit i přes e-shop www.zameckaparfumerie.cz.