Nová vůně od Christiny Aguilery

Lis 11, 2013 | Krása, Životní styl

Christina Aguilera má za sebou úspěšný rok, v lednu obdržela cenu People's Voice Award ve stejnojmenné soutěži a v únoru vydala ve spolupráci s Pitbullem singl Feel this moment, který se okamžitě stal světovým hitem. A jako každý rok, tak i letos na podzim přichází s novým parfémem: orientální květinovo-ovocnou vůní Unforgettable.

Obsahuje dlouhotrvající vzácné ingredience, které pomohou ženám zanechat svou vlastní vonnou stopu a vytvořit tak nezapomenutelný dojem. Souvislost mezi vůní a pamětí je dobře známá, stačí stopa nadčasového tónu, která okamžitě vyvolá vzpomínku, jež díky vůni zůstává navždy v paměti. "Pro mě vše začíná vůní,“ říká Christina. ”Stvořila jsem Unforgettable pro ženu, která se chce vyčlenit z davu, přitáhnout pozornost každého, kdo jí zkříží cestu a touží zanechat dlouhotrvající dojem. Tato vůně dovoluje ženám odhalit svůj sex appeal, zanechávajíc své stopy v každém momentu.”

Vůně Unforgettable je zabalena v luxusní černo-bílé lahvičce s designem, který naplňuje nadčasovou ženskost a sex-appeal. Tvar flakonu odráží dráždivé křivky ženského těla a smyslná bílá krajka, znázorňující noční jasmín kvetoucí na černé lahvičce, evokuje ženskou touhu zanechat dlouhotrvající dojem, na který se nedá zapomenout. Černá růže, umístěná na vrcholu flakonu, symbolizuje feminitu vzácné turecké růže.

Christina Aguilera Unforgettable nejprve upoutá neodolatelnou a příjemnou ovocnou vůní švestky a granátového jablka. Srdcem vůně vyzařuje vznešený buket květin, včetně v noci kvetoucího jasmínu, jedinečné květiny, která se odhaluje jen pod rouškou tmy a je známá jako dáma noci. Prostřední akord je umocněn nejvíce nadčasovým ženským tónem ze všech: tureckou růží. Tento tón je tak luxusní, že až 60.000 těchto krásných květin je potřeba sklidit v časných ranních hodinách pro získání jediné unce čistého růžového oleje. Unforgettable je ukotven exkluzivním tónem cashmeranu, sloučeniny, známé pro svůj nezapomenutelný aromatický vjem. Vůni uzavírá smyslná vanilka, prohloubena velmi aromatickým tónem semínek fazole Tonka.