Slevové kódy – bohaté Vánoce

Pro 20, 2013 | Peníze, Životní styl

Patříte-li k těm, kteří na pořizování vánočních dárků poctivě myslí během celého roku, tj. jste-li jedním nebo jednou z těch, kteří, aby se vyhnuli předvánočnímu shonu, vánoční dárky nakupují s předstihem, pak jistě nyní již pouze v klidu dopékáte poslední kousky vánočního cukroví a pročítáte vánoční televizní seznam.

Většina z nás však nechává nákup vánočních dárků na poslední chvíli a výjimkou nebývá pořizování dárku doslova v hodině dvanácté. Ostatně, mnoho prodejců si je trendu nakupování darů na poslední chvíli více než dobře vědomo a nechává své obchody otevřené na Štědrý den až do pozdních večerních hodin.

 

Vánoce tradičně a přece jinak

Pokud se chcete letos nákupní horečce vyhnout a v klidu si užívat svátků klidu a pohody, nebo zrovna postrádáte inspiraci na vánoční dárky, máme tu pro vás zajímavý tip. Mnozí z vás již o nakupování na slevových portálech slyšeli, nicméně v právě v čase Vánoc se může jednat ve vztahu k nakupování „klasickému“ v kamenných obchodech, o vcelku vítanou alternativu. Nemusíte se přitom bát, že byste díky nakupování na slevových portálech museli slavit Vánoce druhé kategorie, ostatně, opak je pravdou.

 

Lámete si hlavu s dárkem pro přítele, přítelkyni, rodiče…?

Zřejmě se nikdy tak často jako v době Vánoc nesetkáte s větou „vůbec nevím, co mu mám koupit“. Pokud nevíte, jaký dárek byste měli obdarovávané osobě věnovat, není nic snazšího, než načerpat inspiraci u jiných. Skvělým zdrojem je například slevový portál vouchercloud, který jednotlivé nabídky přehledně kategorizoval tak, aby se v nich návštěvníci nemuseli zbytečně ztrácet a naopak mohli svoji pozornost zaměřit na kategorii nebo kategorie, které obsahově odpovídají jejich požadavkům.

 

Šetření až na prvním místě

Slevové portály nicméně samozřejmě neslouží pouze jako zdroj inspirace pro ty, kteří nevědí, jaký dárek by měli zakoupit. Hlavním tahákem předmětných internetových stránek jsou samozřejmě slevové akce a výhodné nabídky na zboží, služby, zážitky, apod. Pokud jde o výše zmiňovaný slevový server, ani ten samozřejmě není v daném ohledu výjimkou. Díky širokému výběru akčních nabídek mohou potenciální zákazníci ušetřit vskutku zajímavé ceny – slevy se v některých případech mohou vyšplhat třeba až na 90 % původní ceny. Princip nakupování na slevových portálech je přitom v obecné rovině velmi snadný. Vyhlídnete si buď konkrétní produkt, na který se daná nabízená sleva vztahuje, a zakoupíte jej za akční zvýhodněnou cenu. Toť vše, následně stačí již jen zvolit způsob dodání, platby a fakturační údaje a Vámi vybrané zboží nebo služba je vaše. Alternativou k nakupování konkrétních produktů je pak možnost dosáhnout na slevu díky tzv. slevovým kódům. Slevové kódy se ve většině případů vztahují na celou nebo část nabídky konkrétního prodejce. Tento způsob se přitom bude hodit zejména o Vánocích, kdy jimi můžete obšťastnit některého ze svých blízkých, když nevíte, např. jaké konkrétní boty se mu nebo jí budou z nabídky obuvníka zrovna líbit. Postup při uplatnění kódů je velmi snadný – stačí jej jen zadat při nákupu zboží nebo služeb u prodejce a sleva se již aplikuje automaticky.

 

Zkrátka a dobře, nakupování na slevových portálech šetří Váš čas i peníze. Tudíž, Veselé Vánoce a bohatého Ježíška!

 

Zdroj: vouchercloud.cz, foto: pixmac.cz