Vyhrajte jeden ze 3 úžasných nákupních košů

Pro 2, 2014 | Soutěže

Milujeme nakupování. A jestli vy taky, tak zbystřete! Vyhlašujeme totiž soutěž o tři úžasné nákupní koše Rosemary z obchodu Nila.cz

Malá značka obchodu s bytovými doplňky a módou vtrhla do stojatých vod české zkostnatělosti jako vítr. Její majitelé totiž milují cestování a při svých výletech do ciziny objevují nové řemeslníky s jejich výrobky a přivážejí je k nám. U každé věci, kterou v Nila.cz nebo jejím kamenném obchodě najdete, si můžete být jisti, že vznikla s láskou, bez zbytečného utrpení a v souladu s přírodou.

Nejinak je tomu u košů Rosemary, o které dnes soutěžíme. Každý z nich je originál vyrobený ručně v Maroku z palmových listů.  Hodí se na nákupy, ke skladování, na výlet i na pláž. Prostě kamkoliv potřebujete odnést spoustu věcí, tenhle koš to zvládne. Přitom je lehký, drží tvar a bude vás skvěle reprezentovat.

Jak soutěžit

Jestli se chcete stát novou majitelkou jednoho ze 3 nákupních košů z obchodu Nila.cz, podívejte se na naši facebookovou stránku https://www.facebook.com/Magazinzena, dejte jí like a do soukromé zprávy nám do pondělí 15. 12. do půlnoci napište, proč byste měli vyhrát právě vy. Nejzajímavější 3 příspěvky odměníme jedním z nákupních košů.

Pravidla soutěže najdete zde.