Trendy účesy pro rok 2015

Led 1, 2015 | Krása

Rok 2015 je tady, a tak bychom se měli podívat, jaké účesy a střihy budou v tomto roce trendy. Budou se nosit dlouhé vlasy nebo pixie cut, který byl in v minulém roce? Budeme si česat copy na všechny způsoby nebo budou v roce 2015 naprosto z módy? To vše a ještě víc se dozvíte v následujícím článku o trendy účesech pro rok 2015.

Tak jako se s každou módní sezónou a s každým rokem mění módní trendy, mění se i trendy v kabelkách, botách a samozřejmě i v účesech. A právě o trendech v účesech a střizích budete tento článek. V článku se dozvíte, jaké účesy budou trendy a jaké střihy budou v příštím roce letět.

Vlny na všechny způsoby – rozevláté vlasy

V první řadě vás upozorníme na první a snad ten nejlehčí účes, který sluší všem střihům – ležérní vlnité a rozevláté vlasy, které vypadají skvěle vždy. Zároveň jde o velmi praktický účes, neboť ať venku fouká nebo ne, váš účes z přirozených vln bude vypadat stále stejně. Pokud nemáte přirozeně vlnité vlasy, bude stačit, když si na noc upletete copy (normální či zaplétané) a ráno, než vyjdete z domu, si je rozpustíte. Nebo můžete vyzkoušet natáčky, nejlepší volbou jsou pěnové s drátkem uvnitř, které v noci ani neucítíte.

Dlouhý culík aneb Ponny Tail

Dalším praktickým účesem je tzv. Ponny Tail, prostě culík. Můžete si ho učesat na temeni i dole u krku, dohladka jako tzv. právnický culík, nebo rozevlátý culík s prameny spadajícími do čela. Na culík si můžete uvázat hedvábný šátek a lehce tak vytvoříte účes ve francouzském šik stylu.

Copy – zaplétané i rybí

Trochu složitějším účesem, který byl trendy loni a bude trendy i letos, jsou účesy – běžné, zaplétané i rybí. Učesat si můžete i zaplétané copy, které na konci svážete do culíku či do romantického drdolu. Trošku složitější variantou copu je zaplétaný cop opletený okolo hlavy.

Drdoly na všechny způsoby

Ležérní, stylový, romantický i elegantní, přesně takový může být další trendy účes, a to drdol.

Mokrý účes

Do deště velmi praktický účes, který však nesluší každému tvaru obličeje, je tzv. mokrý účes. V něm budete vypadat sexy, jako byste právě vyšli ze sprchy či z bazénu.

Trendy střihy

V roce 2015 budou trendy kratší střihy, jejichž návrat jste mohli zaznamenat v minulém roce. Slušet vám budou veškeré pixie cuts ve stylu Audrey Hepburn či Anne Hathawey nebo mikáda ve stylu Emmy Stone.

Doplňky do vlasů

A na závěr bychom neměli zapomenout zmínit, že v roce 2015 můžete svoje účesy doplnit o čelenky s kytičkami či pinetky s kytkami, které vypadají skvěle zapíchnuté v drdolu.