3 superpotraviny, které udělají z vašeho muže nadsamce

Led 30, 2015 | Zajímavosti

Superpotraviny zachvátily svět. Pořád se o nich mluví, píše, ale možná nevíte, že dokážou pomoci také s libidem vašeho partnera. Příčiny poruchy erekce můžou být různé, od špatného životního stylu, přes psychické problémy, až po skutečné patologické potíže. Vyzkoušejte tři osvědčené superpotraviny, které mají mimo jiné pozitivní přínosy také afrodiziakální účinek.

Kořen žen-šen

Žen-šen pochází z asijských zemí, je to skutečná legenda mezi superpotravinami a jeho pozitivní vliv na mužské libido je nesporný. Dokazují to již zkazky staré tisíce let, které nám zanechali čínští mistři homeopatické medicíny. Svým tvarem připomíná lidské tělo a lidskému tělu také dokáže dodat spoustu životní energie, včetně té sexuální. Když už jsme u kořenů, nemůžeme opomenout také kořenovou zeleninu. O té je známo, že rovněž pomáhá zvýšit erotický apetit vašeho partnera. Účinky ovšem nejsou tak prokazatelné, jako tomu je právě u žen-šenu. Tento „kořen života“ je prozkoumán již poměrně důkladně a ví se velmi dobře, že jeho spektrum účinků na lidské zdraví je mnohem větší.

Žádný strach, nebudete ho muset složitě hledat v džungli, dá se již dnes poměrně snadno zakoupit v obchodech se zdravou výživou. Většinou se jedná o výtažky a koncentráty.

Yerba Maté

Yerba Maté je nápoj, který se připravuje z lístků rostliny cesmíny paraguayské. Nejvíce se pěstuje na území Jižní Ameriky, odkud také pochází a patří pravděpodobně k nejoblíbenějším nápojům zdejších domorodců. Jeho účinky jsou vysoce povzbuzující, daly by se přirovnat ke kávě. V Maté je vysoký obsah minerálů, především hořčíku, vápníku, fosforu a draslíku, najdete zde rovněž vitamíny A, B, C, E a betakaroten. Tedy doslova zásobárna zdravých látek, které vám dají novou životní sílu, a to samozřejmě také v sexuálním soužití. Více o zázračných účincích a také efektivních preparátech z Yerba Maté se můžete dozvědět na webu Erekce.name.

Muira Puama

O spokojený sexuální život především mužů se postará doslova kouzelný přípravek od amerického výrobce E-reX24, který obsahuje kromě Yerba Maté také další superpotravinu z jihoamerické džungle, Muira Puama. Je to menší strom, který se dá považovat za skutečnou vzácnost a dokážou ho najít jen praví obyvatelé džungle. Z kořínků a kůry se extrahuje výtažek, který již dlouhá staletí znají zdejší indiáni a moc dobře ví, že pomáhá zvýšit sexuální chuť. Nejen po psychické, ale také po zdravotní stránce vás umí Muira Puama nabudit. Vědci tuto tajuplnou rostlinu dosud nemají zcela prozkoumanou, ale ví se, že funguje a to je důležité. Uvidíme, jaké zázračné účinky budou u této bylině objeveny v budoucnu.