Valentýnská soutěž se ZOOT.cz o zlaté psaníčko

Úno 5, 2015 | Soutěže

Valentýn už klepe na dveře, a tak jsme pro vás připravili sérii valentýnských soutěží. Každý den až do Valentýna budeme hrát o jeden dárek.  Dnes soutěžíme o nádherné psaníčko od ZOOT.cz.

Plesová sezona je v plném proudu a většina žen je ráda, když se může jednou za čas blýsknout ve slavnostních šatech a doplňcích. Nakupovat se nám ale tyhle vzácnosti často nechtějí, protože víme, že si je na sebe vezmeme párkrát. A proto pro vás máme společně s online obchodem ZOOT.cz skvělou příležitost – soutěž o jedno luxusní zlaté psaníčko od značky Victoria Delef. Psaníčko je v hodnotě 999 Kč.

ZOOT.cz je český internetový obchod s módou a home designem. Poté, co naučil mnoho lidí v České republice nakupovat online, rozjel to na Slovensku a dalším cílem je Polsko.

Čím své zákazníky tak baví? Především možností vyzkoušet si věci dříve, než je zaplatí. Po městech staví ZOOT.cz Výdejny radosti, do kterých si zákazníci objednají zboží od více velikostí, vše si mohou vyzkoušet, a co jim není, to na výdejně nechají. V tuto chvíli jsou Výdejny radosti v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Plzni a Bratislavě. Brzy se chystají další.

Victoria Delef je španělská značka, která se zaměřuje na ženy milující eleganci. Vyrábí boty a doplňky pro slavnostní příležitosti, ale i pro denní nošení, ze kterého pak slavnostní událost umí vytvořit.

Jak vyhrát

Podívejte se na naši facebookovou stránku, dejte jí like a do soukromé zprávy nám do neděle 15. 2. 2015 do půlnoci napište, který trend na http://www.zoot.cz/trendy-2015 vás nejvíc oslovuje a proč. Odměníme jednu nejzajímavější odpověď :).

Pravidla soutěže najdete zde.