Soutěžte o 5 tělových peelingů s výtažky z Mrtvého moře

Kvě 29, 2015 | Soutěže, Životní styl

Voňavý jemňoučký peeling s vůní oceánu je plný minerálů z Mrtvého moře vítaným společníkem pro pravidelnou hygienu těla. Obsahuje mikroskopická zrnka soli z Mrtvého moře obohacená o Vitamin mineral Complex v podobě blahodárných přírodních výtažků z pšeničných klíčků, mandlí, kaštanu koňského a vitaminu A, B, E a F. Jemně odstraňuje odumřelé kožní buňky a podporuje tím regeneraci a zářivý vzhled pokožky. Peeling je příjemně parfemován svěží vůní mořského vánku, která vás přenese do exotických prosluněných dálek bez ohledu na aktuální roční období.

Náš tip

Při používání jakéhokoliv peelingu postupujte velmi opatrně v oblasti kolen, loktů a nártů, kde je kůže velmi jemná, ať ji zbytečným třením byť mikroskopicky nepoškodíte. Peeling nanášíme vždy na vlhkou pokožku a při jeho smývání nikdy nepoužíváme mýdlo. Na závěr je vhodné pokožku ošetřit tělovým máslem, které příjemně uzavře póry a pleť krásně vyživí. Tělový peeling s vůní oceánu MINUS 417 zakoupíte za cenu 590 Kč.

Vyhrajte jeden z pěti peelingů MINUS 417

Chcete vyhrát jeden 5 tělových peelingů MINUS 417 s vůní oceánu? Podívejte se na naši facebookovou stránku, dejte jí like a do soukromé zprávy na Facebooku nám do neděle 7. 6. 2015 napište, v jak velkém balení se tělový peeling MINUS 417 prodává. Nápovědu najdete na webu www.nuspring.cz a odměnu získá prvních pět autorů správných odpovědí.
Pravidla soutěže najdete zde.