Mít vše pěkně pod kontrolou

Zář 14, 2016 | Peníze, Rodina, Životní styl

O tom, jak skloubit práci a rodinu, zvládnout s přehledem time management a neodkládat nepříjemné úkoly, už se popsaly stohy papíru. Dokonce vznikla i spousta chytrých aplikací, které by měly každého nenásilně donutit, abychom makal jak mourovatý. Jenže na nás, milovníky papírových diářů a zápisníků, jsou všechny technologie světa krátké.

Přesto se nám ale podařilo mít pod kontrolou úkoly, termíny i poznámky. Nadchly nás totiž nové zápisníky značky Clever Minds. Stojí za ní dva životem i prací protřelí pánové – právník a ekonom, kteří jednoho dne hodili za hlavu skvěle rozjeté kariéry a s vervou se pustili do výroby zápisníků stojících na pomezí diáře a poznámkového bloku.

Využitelné jsou pro pracovní poznámky, zápisy ze schůzek, přehled úkolů, ale najdete mezi nimi i perly v podobě místa, kam zapisovat myšlenkové mapy nebo úložiště pro zahradnické úspěchy. Každý sešit má unikátní zaměření na jednu oblast,  aby všechny pokrývaly čtyři hlavní části lidského života: práci a podnikání, volný čas, sebevzdělávání a zdravý životní styl. Jejich cílem je pomoci svým majitelům zorganizovat svůj život, stanovit si své hlavní i vedlejší cíle a dosáhnout jich. S pomocí notesu si koupíte kapesního životního kouče – ať už půjde o „Meeting manager“ pro zaměstnané byznysmeny, „Chytrý zahradník“ pro vášnivé pěstitele či „Deník hubeňoura“, který pomůže hlídat způsob stravování a životního stylu, včetně spánku a pitného režimu.

To vše zabalené v krásném designu – nevtíravý přírodní vzhled téměř nezničitelných desek ukrývajících na omak příjemný papír s částečně předtištěnými kolonkami, které si každý uživatel přizpůsobí sám sobě.