Více úložných prostor pro váš domov

Dub 15, 2018 | Bydlení, Radíme

Ať už máte malý byt, nebo prostorný rodinný dům, vždy se trápíte stejnou věcí. Kde získat dostatek úložných prostor! Jak přehledně uspořádat vaše věci, abyste nemuseli vše hledat a měli potřebné oblečení, nebo sportovní potřeby vždy při ruce?

Více úložných prostor pro váš domov

Zvonění budíku a pár minut před tím, než odejdete do práce. A najednou doma nemůžete najít oblíbený svetr, správně ladící kravatu, nebo ty pravé boty. Každé takové ráno, kdy ztrácíte drahocenný čas hledáním, si slibujete, že už si brzy uděláte ve věcech pořádek.

Není to o vaší nepořádnosti

Zdá se vám, že vše je způsobeno tím, že si věci špatně ukládáte a nevracíte hned na místo. Ale to nemusí být vždy příčina vašich problémů. Velmi často jsou na vině spíše špatně řešené úložné prostory a málo místa ve skříních a policích. Jak vypadá místo, kam ukládáte oblečení? Jedna skříň z výprodeje, která má nepraktickou šatní tyč a tři police velmi daleko od sebe? Do takové skříně opravdu nemůžete přehledně uložit celý šatník! A jaký je další nedostatek polic ve vaší skříni? Každou chvíli některá vypadne, nebo se v některém místě sesune.

Úložné prostory pro vaše pohodlí

Cestou k pohodlnému úložnému prostoru není jen jeho velikost, ale správné a praktické uspořádání uvnitř. Projděte si váš domov a najděte místo, nebo dokonce místa, kde je možné mít vestavnou skříň. Její provedení volte až ke stropu místnosti. Je to nejen proto, abyste měli co nejvíce místa na uskladnění potřebných věcí, ale zejména proto, že skříně sahající až ke stropu místnosti zapadnou opticky mnohem lépe do prostoru.

Nábytek na míru plní vaše přání

S vestavěnými skříněmi se vám splní hned několik přání najednou. Získáte mnohem více úložného místa a vnitřní dispozice si můžete navrhnout podle vašeho přání. Celá řada výsuvných systémů, organizérů a zásuvek vám pomůže v tom, abyste měli přehledně uspořádáno vše potřebné. Prostor v horní části skříně je výborný pro odkládání sezonních věcí, nebo sportovních potřeb. Takto navržená skříň umí využít každý centimetr v místnosti a vy se nemusíte bát dalších nákupů! Pro vaše věci už máte doma perfektní místo!

Nenápadná, nebo výrazná

Provedení vestavné skříně můžete volit v několika variantách. Můžete zvolit jednoduchý vzhled, který neupoutá příliš pozornosti nebo právě naopak. Pokud máte zájem na tom, aby se prostor místnosti opticky zvětšil, je možné přední dvířka doplnit o zrcadla, nebo o mléčné sklo. Můžete však být i mnohem odvážnější! Volit čelní dvířka v nejrůznějších barevných kombinacích, nebo doplnit o výraznou fototapetu. Ta vám navíc dovolí měnit vzhled vašeho nového nábytku pokaždé, když se vám zalíbí jiný motiv!

Ve vašem domově už nebude mít nepořádek šanci a vy se ráno nebudete trápit neustálým hledáním!