Svěží a mladě vypadající pleť bez invazivního zákroku? Známe tajemství!

Čvn 20, 2018 | Krása, Radíme, Životní styl

Toužíte po krásně vypadající pleti s pevnými konturami? Opticky si tak můžete ubrat až několik let z věku, kdy vám vaše okolí bude hádat mnohem méně, než vám skutečně je. A jak toho dosáhnout i bez nutnosti invazivního zákroku? Čtěte dál a dozvíte se informace o moderní přelomové metodě.

Zpevnění pleti až do hloubky

Moderní metoda liftingu Thermage® je založena na působení radiofrekvenčních vln, které stimulují pleť nejenom na povrchu, ale i ve vnitřních vrstvách. Díky tomu je ošetření velmi účinné. Maximální efekt nastupuje během šesti měsíců po ošetření, kdy dochází k podpoře tvorby kolagenových vláken v pleti, což se pozitivně podepisuje na její pevnosti a svěžesti. Velkou výhodou je i fakt, že výsledek ošetření přetrvává až po dobu sedmi let, což je neuvěřitelný rozdíl v porovnání s jinými neinvazivními metodami.

Bez strachu z invazivního zákroku

Mnoho žen by si přálo mít krásně vypnutou, svěží a hladkou pokožku, ale mají obavy z invazivního zákroku. Účinnost invazivních metod je přitom velmi dobrá a ošetření je již upraveno tak, aby byl zajištěn opravdu minimální diskomfort. Ovšem i přesto je velmi dobrou zprávou, že existuje zcela neinvazivní řešení se stejně dobrými výsledky. Lifting Thermage® je tak vhodnou metodu pro všechny, kdo chtějí získat mladší vzhled a zároveň nefandí invazivním ošetřením.

Ošetření problematické partie očních víček

Oči jsou klíčovými body na tváři a mnohdy je to jejich okolí, které prozrazuje skutečná věk člověka. Pokožka očních víček je totiž velmi jemná a možnosti jejího ošetření s cílem omlazení jsou limitované. Naštěstí existuje lifting očních víček Thermage® se stimulací pokožky do hloubky a dlouhodobým efektem. Žádná jiná přístrojová metoda si totiž v současnosti nedokáže poradit s takto efektním ošetřením očních víček. Unikátní lifting můžete využít na estetické klinice Mediestetik s pobočkami v Praze a v Teplicích.