Chcete originální outfit? Víme, jak na to

Čvc 27, 2018 | Radíme, Životní styl

Každá žena chce vypadat dokonale. Jsme přesvědčeni o tom, že ani vy rozhodně nejste a pravděpodobně nikdy nebude výjimkou. Na vaší dokonalosti se také výrazně podepisuje to, jak jste oblečená. Pokud hledáte originální outfit, poradíme vám, jak na něj.

Nakupujte na správných místech

Určitě to nejsou klasické obchody v supermarketech, nebo snad různé tržnice. Zde originalitu neseženete. Právě naopak. Trička, která se zde prodávají, jsou vyráběna ve velkém nákladu. Je vcelku logické, že stejné bude mít mnoho jiných lidí. Proto zkuste cestu internetu. Nejlépe internetový obchod Bastard.cz. Pokud jde o originalitu oblečení, tak ho můžeme zařadit mezi tuzemskou jedničku. Dále nezklame ani tím, jak velký má výběr. To vše je spojeno i s kvalitou. Takže místo, kde nakoupit, již znáte.

Nebojte se barev

Druhým krokem, jak být originální, je rada spojená s tím, že byste se rozhodně neměla bát různých barev. Dnes platí, že čím výraznější, tím lepší. A jelikož nabízíme i pánská trička, tak nemusíte svého partnera rozhodně nechávat v pozadí a můžete něco zajímavého pořídit i jemu. Určitě vás zajímá, jaké barvy můžeme doporučit. Pokud jde o výčet těch nezajímavějších, tak zkuste odstíny, jako:

  • Tyrkysová
  • Zelená
  • Červená

Potisk by měl být opravdu unikátní

Nyní k tomu nejdůležitějšímu. A tím není nic jiného, než originální potisk. Právě výše zmíněný obchod se a taková trička přímo specializuje. Potisky mohou být spojeny s různým věcmi. S vašimi zálibami a koníčky, s vaším pohledem na svět, ale i s různými parodiemi, nebo třeba s dvojsmysly. Co je důležité při výběru? Nehledejte v to nic složitého. Zaměřte se na to, co se vám líbí a u čeho jste se pobavila. To je právě ten potisk, ve kterém dokážete zaujmout jak okolí, tak i kohokoliv dalšího. Míst, kam se takové tričko nebo cokoliv jiného hodí, je rozhodně více než dost.