Vestavěné televize – trend nejen v obývácích

Zář 26, 2019 | Bydlení, Zajímavosti

V dnešní době najdeme televizi snad v každé domácnosti. Někteří z nás u ní tráví dlouhé hodiny, jiní zase sotva shlédnou večerní zprávy. Kdo z vás si láme hlavu s tím, jak zakomponovat televizor do interiéru, tak, aby se stala vkusným moderním doplňkem, a nikoliv strašákem s otřesnými kabely všude kolem? Vždyť přece ani tolik nezáleží na tom, zda ji umístíte na televizní stolek, či pomocí držáku na zeď. Televize může být zkrátka skvělým doplňkem nejen pro moderní domácnost. My vám ukážeme jak na to.

Elegantní snoubení nejnovější technologie a moderního designu

Při návštěvě moderního interiéru býváme často okouzleni lehkostí, elegancí a jednoduchostí se kterou dochází ke kombinaci moderních technologií s čistým a luxusním designem. V žádné moderní domácnosti totiž nemohou chybět SMART vychytávky, díky kterým třeba zatáhneme žaluzie, vytřeme podlahu nebo zatopíme v krbu ještě před tím, než odemkneme dveře a vstoupíme do svého království. Nelze se tedy divit, že designéři se v poslední době často uchylují k ukrývání nejen televizí, ale i jiných zařízení, které mohou někdy působit jako pěst na oko.

Vestavěné televize - trend nejen v obývácích

Zdroj: https://freshome.com/hidden-tvs/

Skryté televizory – doména nejen celebrit

V poslední době se rozmáhá trend skrytých televizorů. Je jen na vás, zda si necháte ukrýt televizi do stropu, do podlahy, do zdi nebo třeba do kusu nábytku. Výhody skrytých televizorů oceníte jednak v interiéru, kde není moc místa, ale zároveň také v pokojích, které chcete udržet vzdušné a čisté. Ideálně se hodí třeba do ložnice, což by mělo být místo, kde odpočíváte. Oproštěné od všech technologií. Co když si ale před spaním neodpustíte díl svého oblíbeného seriálu? Vestavěné televizory jsou ideálním řešením.

Řekněte prázdným černým obdélníkům sbohem!

V dnešní době jsou populární televize s velkou úhlopříčkou. Když vám ale televize zabere celou stěnu, není to zrovna lichotivý pohled. Obzvlášť pak ve chvílích, kdy je vypnutá, to vám na stěně zůstane jen prázdný černý obdélník. Nemluvě o tom, že takhle přicházíte o prostor, který může být zdobený třeba obrazem, koláží s fotkami nebo dokonce i zrcadlem. Navíc jde i o praktickou vychytávku. Někdy se totiž stává, že na televizi svítí slunce, což pro její životnost a výkonnost rozhodně není přívětivé. Pokud však televizor šikovně schováte, tomuto nevítanému jevu se úplně vyhnete.

Vestavěné televize - trend nejen v obývácích

Zdroj: https://signalsav.com/

Šikovně schovaným televizorem vytřete návštěvě zrak. Nikdo přece nečeká, že televize je schovaná za obrazem, sjede ze stropu nebo vyjede ze skříňky. Jejich překvapené výrazy budou jistě k nezaplacení. A teď ruku na srdce, kdo z vás by nechtěl televizi, která je snadno přístupná, kdykoliv budete potřebovat a zároveň neviditelná ve chvílích, kdy ji nepoužíváte?