Wellness doma – vyhněte se nejčastějším chybám

Srp 23, 2021 | Bydlení

Hned na začátku raději zapomeňte na to, že si domácí wellness navrhnete a postavíte sami. Návrh wellness, a pokud možno i jeho realizaci, raději svěřte odborníkům. Ušetříte spoustu času a budete mít jistotu, že vše bude fungovat tak, jak má.

Jaké by měly být první kroky k domácímu wellness?

I malé wellness vás může učinit šťastnějšími a zdravějšími. Protože to je cíl každého wellness. Vždyť staré pravidlo říká, že nejlepší wellness je to vaše vlastní. Je na dosah ruky a můžete ho používat, kdykoli vás napadne. A nemusíte se o něj s nikým dělit, jen na vás záleží, koho si do něj pozvete.

Ještě než začneme vytvářet návrhy wellness, vždy zájemci položíme dvě otázky, od kterých se pak odvíjí celá naše další práce a návrhy:

  • jak velký máte doma pro wellness prostor?
  • kolik do pořízení wellness chcete a můžete investovat?

Dokonalé wellness může tvořit třeba jen finská sauna, ochlazovna a odpočívárna. Toto vše se vejde do celkem malé místnosti, nebo lze pro odpočívárnu využít jiný pokoj v domě či bytě. Ochlazování je možné vyřešit ochlazovací sprchou, polévacím vědrem s automatickým dopouštěním nebo ochlazovacím bazénkem pro jednu osobu.

Tím chceme říci, že domácí wellness dnes nemusí být jen výsadou luxusních haciend miliardářů. Naopak – díky moderním technologiím, promyšlené koncepci a řešení si jej může dovolit téměř každý.

Jen profesionálové, kteří mají za sebou realizace stovek malých soukromých i velkých hotelových wellness, dokáží navrhnout promyšlené wellness do prostoru, který máte k dispozici. Navrhnou úvodní skicy, připraví věrné vizualizace, zpracují stavební přípravu a projektové dokumentace.

Přijďte se přesvědčit, jak může domácí wellness vypadat a fungovat, do wellness showroomu v Praze – Uhříněvsi. Uvidíte a budete si moci nezávazně vyzkoušet několik finských saun, infrasaun, ochlazovací šnekovou sprchu s barevnou terapií, vířivky nebo parní kabinu.